Всі вогнеборці ДП «Сокирянське лісове господарство» днями отримали нові комплекти сучасного захисного спецодягу. Закупили форму за кошти підприємства у вітчизняного виробника “Технології-Безпеки”. Дана фірма авторитетно і відповідально працює на ринку протипожежного обладнання України більше 14 років.

Відтак доручення директора ДП «Сокирянське лісове господарство» Олександра ЧЕБАНА, щодо забезпечення пожежного підрозділу сучасними захисними костюмами – виконане.

До комплекту входять комбінезон, куртка, шолом, черевики та рукавиці. Нова форма виготовлена з новітніх, якісних матеріалів. Усе сертифіковане і відповідає необхідним вимогам.

Як зазначає виробник, спецодяг захищає від теплових потоків, можливих викидів полум'я, а також від небезпечних факторів навколишнього середовища при роботі в екстремальних ситуаціях. Конструкція костюма забезпечує повітрообмін підкостюмного простору.

Захисний одяг виготовляється з високоякісної голландської тканини TEN CATE PROTECT, яка поєднує в собі не тільки ефективний захист від вогню, ПАР і нафтопродуктів, а й має властивість вільної циркуляції повітря.