Учні шкільного лісництва Романковецького ліцею разом зі своїми наставниками побували у місцях підгодівлі диких звірів.

Неймовірну подорож здійснили юні любителі природи, якими  опікується  Сокирянське лісове господарство, - побували на підгодівельних майданчиках лісових мешканців.


Гідом став міжрайонний мисливствознавець підприємства Максим ВОРОНА, а ідейним натхненником та головним організатором подорожі - керівник Романковецького шкільного лісництва Ксенія ЛИСА, яка, до слова, завжди знаходить цікаві теми для роботи з дітьми та співробітництво з працівниками лісгоспу.

Приїхали ліцеїсти до братів своїх менших не з порожніми руками. Від автомобіля до годівниць хлопці донесли мішки з початками кукурудзи, сіном і сіллю.

Максим ВОРОНА розповів дітям, як саме відбувається підгодівля, скільки зерна і на якій площі розсипається, як годується молодняк.
Прислухаючись до порад лісівників, ліцеїсти ретельно розклали гостинці. Звичайно, вони захотіли якнайкраще нагодувати свиней, тому щедро розсипали кукурудзу на майданчику.


Другою зупинкою для дбайливих, юних друзів природи стала  годівниця  для козуль. Саме тут дітлахи насипали солі тваринам, поклали сіно у ясла.

Цікаво і з користю провівши час ,юні любителі природи подякували лісівникам за пізнавальну екскурсію. Такі добрі справи залишають у кожному серці тепло, ніжність, любов, а душі всіх учасників таких зустрічей світлішають. Берегти природу не рекламно, не на показ – це традиція, яку розвивають і утверджують лісоводи ДП «Сокирянське лісове господарство».