Щовесни питання озеленення адміністративних територій є першочерговими для кожного працівника лісової галузі нашого регіону. Традиційно дерева, квіти, декоративні кущі створюють райські куточки в межах наших територій.
 

То ж у праці та клопотах  традиційно відзначили День  довкілля лісівники Сокирянщини. Цими погожими днями   вони масово впорядковували території навкруги адміністративних будівель, рекреаційних пунктів, оновили привабливі  клумби та зелені огорожі, а ще висадили нові декоративні рослини.

Фахівці структурних підрозділів господарства немов навмисне змагалися,  чиє лісництво більше і якісніше буде оновлене, впорядковане. Так, у  Клішківецькому лісництві поряд з  садибою віднині милує око майже півсотні  маленьких туй, поряд з кущами самшиту і магнолії, контору  Романковецького лісництва нині «оточили» стрункі  вічнозелені дерева.

Прикрашає контору Колінківецького лісництва  новий сквер – у цікаві композиції руками фахівців були поєднані  350 туй різної форми та видів, 35 червоних дубочків, а ще -  берези, бузки, жасмини, спіреї і ялинки.

Фахівці  Рухотинського лісництва теж провели озеленення садиби підрозділу, там подвір’я прикрасили не лише туями та ялівцями, а ще соснами та кипарисами.

Поряд з цим триває заміна старої покрівлі на сучасну у Клішковецькому лісопункті та Колінківському і Рухотинському лісництвах.

На Кельменеччині і Сокирянщині працівники лісового господарства вже звично прибирали сміття та утилізували його. Завдяки працьовитим рукам привабливо виглядають рекреаційні пункти, улюблені місця відпочинку, впорядковано лісові масиви вздовж Дністра та об’їзної автодороги міста Хотин.

Роботи у лісосмугах були небезпечними, мирні лісівники виявили боєприпас і змушені були звертатись до рятівників. Тому вкотре змушені попередити всіх про можливі ризики. Будьте пильними, бережіть себе!