Кожен трудовий день наших лісівників – це і чималий відрізок часу, який треба подолати, дістаючись до місця роботи. Що б колектив дружно і активно розпочинав трудові будні, має бути турбота і увага адміністрації. Настрою додає всім спільна подорож до роботи, адже довіз фахівців здійснюється регулярно.

Для перевезення працівників державне підприємство «Сокирянське лісове господарство» придбало новий мікроавтобус виробництва корейського автопрому «Hyndai». Щоправда приставка «мікро» навряд чи підходить до цього сучасного та комфортабельного транспорту, адже він розрахований для перевезення до  16 пасажирів та їх багажу.

«Центральний офіс нашого господарства розміщений більше ніж за 30 кілометрів від центрів громад. Щодня працівникам апарату управління та інших підрозділів доводиться долати чималий шлях до місця роботи. То ж  на виконання умов колективного договору підприємство здійснює довіз працівників. Поряд з легковими автомобілями дорогами щодня курсує і наша «робоча конячка» -  «Mercedes Vito». Наразі у зв’язку зі значним розширенням меж підприємства та збільшенням штатної чисельності працівників цього буде недостатньо. То ж  ми вирішили оновити не лише парк спецтехніки, а й пасажирського транспорту», - зазначив директор ДП «Сокирянське ЛГ» Олександр ЧЕБАН.

Кошти за автомобіль вже перераховані, триває оформлення та реєстрація транспорту.

Новенький «Hyundai H350», що вже доставили на територію Вашковецького лісопункту, має сучасний та практичний дизайн, просторий та зручний салон, обладнаний якісною системою кондиціонування повітря та обігріву. Крім того, відповідно до характеристик виробників транспорт є надійним та економним.

Такий передноворічний подарунок колективу від адміністрації – це дійсно велика увага і турбота про працівників, а відтак впродовж наступних свят уже заплановані приємні сюрпризи, відзнаки, щоб гарний настрій був запорукою ефективної праці.