У Ломачинецькому лісництві завершуються роботи по впорядкуванню території та підготовці до нового туристичного сезону. Вже скоро продовжить тішити відвідувачів смачними стравами кафе «Лісовичок». На затишній терасі, відпочиваючи за зручними столиками з м'якими подушками і пледами, під акомпанемент приємної музики, зможуть релаксувати і відволіктися від лихолітньої буденності.

Відверто кажучи, гості навідуються до структурного підрозділу ДП «Сокирянського лісового господарства», щодня, впродовж цілого року -  спостерігають за процесом підгодівлі диких тварин, прогулюються вишуканими стежками та доріжками, у колі родини чи друзів, яскраво спілкуються на свіжому повітрі у неповторних альтанках лісництва. Втім, з потеплінням їх кількість збільшується в рази.

Тож лісівники намагаються оновити дизайн, створити нові локації,  покращити умови відпочинку. На початку весни ошатна територія доповнилась новими декоративними кущами та деревами, висаджено тут і унікальні рослини. А днями лісоводи власними силами змонтували і встановили ще одну тематичну фотозону. Відвідавши лісництво, кожен зможе залишити собі на пам'ять світлину з яскравим слоганом «Я люблю ліс». А взамін господарі очікують від чисельних гостей відповідального і дбайливого ставлення до зелених скарбів рідного краю.

Такий мальовничий, ошатний і затишний куточок традиційно приймає подорожуючих звідусюди. Це ще одна візитівка Сокирянщини. Тож бережімо і примножуємо цю красу, яку створили і доповнюють наші вмілі лісоводи для миру, добра  і світлої радості.