Без перебільшення ми констатуємо сьогодні, що надійна, сучасна техніка є одним з найважливіших чинників і запорукою успішної роботи.

Будь-яку галузь господарювання, в тому числі, і лісове господарство сьогодні неможливо уявити без застосування автотранспорту, техніки та обладнання. Під час виконання робіт важливу роль відіграє організація проведення її ремонту та обслуговування, дотримання вимог нормативних та законодавчих актів, в тому числі, правил експлуатації техніки, Правил дорожнього руху, Правил охорони праці на автомобільному транспорті .

Питання формування парку автомобілів і спецтехніки, його оновлення та утримання  належать до надважливих завдань державного підприємства «Сокирянське лісове господарство». Адже наявність сучасного транспорту дозволяє вчасно та якісно виконувати необхідні роботи із заготівлі, реалізації деревини, перевезення спеціалістів та забезпечувати миттєве реагування при виникненні надзвичайних ситуацій.

Для забезпечення ефективної роботи автопарк підприємства налічує понад 40 одиниць техніки, серед якої - трактори, вантажні  та легкові автомобілі, бульдозер та грейдер. Щороку підприємство докладає багато зусиль для оновлення та модернізації  транспортних засобів. Так, цьогоріч парк поповнився грейдером, садовим трактором, причепами з маніпуляторами. До кінця року лісівники Сокирянщини планують закупити ще два трактори.

На особливому контролі у ДП «Сокирянське лісове господарство» є попередження передчасного зношування наявних машин, підтримка їх у стані постійної готовності до експлуатації. Адже водії, трактористи, бульдозеристи  -  це саме ті люди, які часто виконують надважливі завдання, полегшують працю колег.

Десятиліттями довіряють транспортні засоби людям високопрофесійним, досвідченим, завзятим, які дбайливо експлуатують автомобілі та трактори. Адже  техніка – це сила!

Напередодні професійного свята усіх водіїв та операторів спецтехніки ДП «Сокирянське лісове господарство» адміністрація та весь колектив підприємства щиро вітає з Днем автомобіліста. Хай всі ваші старання і труди  множать здобутки колективу лісівників. Зі словами вдячності і шани приймайте товариські поздоровлення і найтепліші слова побажань: міцної віри вам у добро, світлої надії у завтрашньому дні, сонячного тепла довкола!