Весняна лісокультурна кампанія у ДП «Берегометське ЛМГ» вже завершилась.- Посадка лісу проводилась у 7 лісництвах на загальній площі 25,3 га. Всього висаджено 150 тис.шт. посадкового матеріалу, зокрема 46 тис. шт. – ялиці європейської, 26,9 тис.шт ялини білої, 52,5 тис.шт дуба звичайного, 19,7 тис. шт. бука лісового, 4,1 тис. шт. дуба червоного та 1,1 тис. шт. ясеня, – підбив підсумки роботи головний лісничий лісомисливгоспу Василь Швейко. - Крім того проведено роботи по доповненню лісових культур на площі 32 га та введенню недостаючи порід – 115,1 га.
Щоб у майбутньому отримати могутній і здоровий ліс, у наших лісівників попереду ще багато роботи. Так, у період досягнення віку стиглості деревини, для формування продуктивних лісових насаджень з великим запасом деревини, лісівники будуть проводити просапку ділянок, потім рубки догляду, прочищення та освітлення.
Нелегка праця у господарів лісу, тому закликаємо населення бути дбайливими та відповідальними у лісі, цінувати і поважати працю лісівників.
На сьогодні в державної лісової охорони гаряча пора - у розпалі пожежонебезпечний період. Надіємося на взаєморозуміння та допомогу громадян у справі збереження лісових насаджень від пожеж, самовільних рубок та інших лісопорушень, особливо у цей непростий для нашої країни період.
Віримо, що невдовзі війна закінчиться, а посаджені невтомними руками наших лісівників молоді деревця шумітимуть своїми розкішними кронами та радуватимуть своїм затишком не одне покоління українців.