Традиційно чоловіча лісогосподарська галузь все ж має кілька сфер, де з відчутним відривом переважають жінки. Однією з таких незмінно залишається бухгалтерська служба. ДП «Сокирянське лісове господарство» не є виключенням. Тут «оберігають фінансовий тил» підприємства 11 вмілих і знаючих фахівців. Частина з них опановувала специфіку обліку і оподаткування у Сторожинецькому лісовому технікумі, інші - вже безпосередньо на підприємстві.

Високопрофесійний бухгалтерський колектив ДП «Сокирянське лісове господарство» створювався роками і нині – це частина згуртованої команди лісівників, яка кожного дня невтомно працює задля добробуту підприємства та примноження зеленої скарбниці свого краю і багато років очолює її головний бухгалтер лісгоспу - Наталія ТВЕРДОХЛІБ.

Бухгалтерія – наука точна і помилок не терпить. Фінансові працівники ДП «Сокирянське лісове господарство» суворо дотримуються її вимог, часто забуваючи у щоденних виробничих клопотах про вихідні і свята. Ця робота, на перший погляд, ніби непомітна, та від неї залежать економічно грамотні рішення, скеровані на поліпшення роботи підприємства. Бухгалтери не нарікають на свою долю, вони старанно працюють, розуміючи важливістьсвоєї професії.

Сьогодні у день вашого професійного свята адміністрація, дружній колектив та профспілковий комітет ДП «Сокирянське лісове господарство» щиро вітають бухгалтерів підприємства та сердечно бажають завжди бути першокласними фахівцями й  швидко справлятися з  будь-якими завданнями. Хай звітність буде легкою, перевірки - короткими, розрахунки -безпомилковими, керівники - вдячними, а  отримувачі зарплат — задоволеними. Ваша професія, окрім великих доходів, хай приносить вам задоволення і  впевненість у  завтрашньому дні! Особистого щастя вам, наснаги, успіхів і  процвітання!